Auto's

Levenslange garantie

Snelle service

Tint-Certificaat (wettelijk toegestaan)

Eigenschappen van onze tintfolie

Warmtewering

Met zonwerende raamfolie wordt de warmte van de zon met maar liefst 80% gereduceerd. Maar ook de stralingswarmte van de zon wordt met 80% gereduceerd.

UV-Wering

Onze raamfolie blokkeert tot ruim 99% UV-straling en verhoogt de levensduur van uw bekleding, en rubbers in de auto maar. En natuurlijk geeft het bescherming aan de inzittende, denk hierbij vooral aan kinderen op de achterbank.

Inbraak vertraging

De samenstelling van de folie zorgt ervoor dat het glas niet splintert. Dit maakt het moeilijker om stuk te slaan.

Veiligheid

Bij breken door een ongeval zorgt de raamfolie ervoor dat het gebroken raam blijft “hangen”. Hierdoor “vliegt” het glas niet in stukjes door de hele auto heen.

Privacy

De getinte ramen geven je ook privacy voor de achterbank van een limousine of een gewone auto of de laadruimte van een bedrijfswagen.

Krasvast en helder zicht

Al onze tint folies hebben een krasvaste coating. Bij normaal gebruik en een normale schoonmaak zul je geen problemen ondervinden. En door de speciale lijm blijft je zicht glashelder.

Inbraakvertraging en veiligheid

Je moet er niet aan denken dat er ingebroken wordt in je auto. Of dat je een ongeval krijgt. Maar je kunt je er wel op voorbereiden.

Zoals voor je bedrijfsauto. Voor de meeste verzekeringen is het een verplichting dat de laadruimte van je bedrijfsauto’s geblindeerd is. Wij zijn in het bezit van deze speciale raamfolie.

Ook kun je de ramen van je auto voorzien van een inbraakvertragende folie, wat tevens ook werkt als veiligheidsfolie. Dit is een dikkere doorzichtige folie voorzien van een keurmerk. Hierdoor splintert je raam niet. Dit maakt het “intikken” van je raam een stuk lastiger. En geeft je veiligheid mocht je onverhoopt toch betrokken bij een ongeval raken.

Kies je ervoor om alleen je auto te voorzien van tintfolie. Zelfs dat geeft een inbraak vertragende werking. Dit komt doordat het raam blijft “hangen” aan de folie. En ook dit geeft je nog eens extra veiligheid bij een ogeval.

Waar zijn we nu mee bezig

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl